Massevis av aktiviteter for barn og unge

Massevis av aktiviteter for barn og unge

Åpta Camping og Misjonssenter utvikler stadig nye aktiviteter. Nå finnes det massevis av aktiviteter for barn og unge som besøker leiren.

Spesielt legges det til rette for aktiviteter for barn og unge fra 0 til og med 13-14 år, kan daglig leder Jelte Smit fortelle.

– Spesielt på vår-samlingen så har vi 60-70 barn til stede. Og det er åpent for alle å komme hver gang, sier Smit.

Av aktiviteter året rundt på Åpta, så snakker vi om strandslottkonkurranser, flåtebygging, «Ta sjansen» og andre aktiviteter som kanotur og bålfyring sammen med andakter og så videre.

På fredager finnes det også egne ungdomsgrupper på Åpta, samtidig som det også legges til rette for aktiviteter for de aller minste.

– De liker å spille fotball, men de liker også det med «Ta sjansen», og det å bygge flåter med familien og ha grilling og slikt. Mest besøk i NMS-regi har vi på vårsamlingene, forteller Smith.

De søker etter stadig ny utvikling av aktivitetene for nyskapning og variasjon, og nå skal også de voksne i fokus, i tillegg til at det har vært satset på barn og unge.

– Det er åpent for å komme, og de siste ti årene har vi hatt dette. Men vi vil utvikle konseptet med litt mer innhold, og til neste år vil vi legge mer til rette også for de voksne. Det har vi ikke hatt før, sier Jelte Smith.

Du har kanskje også lyst til å lese...