Tenmisjonsfestivalen – 1.- 6. aug 2016

Har du planer for første uka i august? Ikke det?! BRA!

For da går NMS U sin årlige Tenmisjonsfestivalen (TMF) av stabelen på Åpta Misjonssenter. TMF har fullpakkede dager, så vær forberedt på å ha det gøy!

På telttun bor man sammen i telt – tett i tett, og har en leder som gjør alt litt fett. Hver dag har vi telttunkonkurranser der man sammen som lag konkurrerer mot andre for å vinne premier som sniking
i matkøen, og orkesterplass på møtene i sirkusteltet. Møtelederne gjør sitt ytterste for å få oss til å le, vi får være sammen om Guds ord og lovsynge så høyt vi vil.

Siden Gud bryr seg så uendelig mye om oss, ønsker vi også å bry oss om andre. På Misjonsmarkedet kan du la fantasien løpe løpsk for å samle inn penger til ungdomsarbeid i Estland. Kanskje noen til og med kan lage en helt ny sveis på Festivalsjefen?!

På TMF kan vi sovne til radiovertene sine sprell på vår egen radiostasjon, og våkne til sommervarme i et småvått telt etter nattas lette regnskyll. Du kan oppleve fartsfylte aktiviteter, eller bare en god drøs over en kopp kaffe – eller cola om du vil. Ingenting er gøyere enn å skape gode minner sammen med nye og gamle venner.

TMF er for deg som er ferdig med 8. klasse og til og med 19 år.  Tekst: NMSU

Du har kanskje også lyst til å lese...